Beauty By Keysh

Hi dolls💕

 I’m back with another blogpost. I received two lovely mini parfumes to review for you.

A little company background

MJS bags perfume is a webshop where you can get parfumes. They have some really lovely handbags, but I received the parfumes this time! It’s funny because these are bagsparfumes. We make sure that WE smell nice, but MJS makes sure that also your bags will smell amazing. Their two parfumes are fit for textile and it doesn’t stain. They are packed in a bottle of 30 ML. Their website is http://www.mjsbagsperfume.com

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten