Blogging Mika

Een tijdje geleden zag ik een leuke oproep op Facebook (klik) en ik werd er heel erg enthousiast van. Het is iets wat je niet vaak hoort of ziet, want parfum kennen we allemaal wel. Maar een parfum die niet voor jou, maar voor je tas is? Daar had ik nog nooit van gehoord. En dus reageerde ik ook en raakte in contact met Engelina Hummel. En Engelina vond dat ik een geschikte kandidaat was voor dit product en om daar een mooie review van te maken, dus hierbij dan ook….

Mijn review over MJS ❤ Bags perfume

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten