Hanneke Johanna

Maak kennis met MJS Bags Perfume: parfum voor tassen en koffers! 

Ik heb iets heel leuks en unieks met jullie te delen! Via een oproepje waar bloggers gevraagd werden om een nieuw product uit te testen, kwam ik bij dit super leuke, unieke product. Het gaat om twee parfums die je kunt sprayen in je koffers en tassen. De eigenaresse Engelina Hummel stuurde mij de twee geurtjes toe die in haar assortiment zitten. Allebei vind ik ze lekker, maar ik heb toch een persoonlijk favoriet!

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten